fbpx

Demaneu Pressupost

En el Centre de Picatge es realitza la Programació de Brodats.

Consisteix en l’ús d’un software informàtic específic per tal de convertir en puntades qualsevol imatge o il·lustració, donant així les instruccions precises a la maquinària professional per la realització del brodat final.

La digitalització dels dissenys es pot realitzar mitjançant imatges impreses, arxius digitals o també amb mostres físiques ja brodades.

Un Món Brodat és una empresa especialitzada en programació i realització de brodats. Amb més de 25 anys d’experiència en el món del brodat, som garantia de qualitat. Disposem de preus competitius i rapidesa en el servei. En el nostre centre de picatge disposem de la més moderna tecnologia de digitalització per tal de satisfer els nostres clients: tant a grans empreses, com a petits tallers o particulars.

Subscriut-te a la newsletter

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.


    Amb la subscripció a la newsletter estàs d'acord en rebre correus promocionals i d'acord amb la Privacy Policy. Pots cancel·lar la subscripció en qualsevol moment" 

    Menú