fbpx

Zafú

28,0036,00 I.V.A inclòs

Zafú confeccionat amb loneta i farcit de clova d’espelta.
Amb ansa per transportar i obertura lateral.
Neteja
SKU: 16352 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Aquest Zafú de forma rodona és un coixí tradicional utilitzat per a la pràctica de la meditació, en el qual et podràs asseure còmodament sense que les articulacions pateixin.

Està confeccionat amb loneta que és un teixit força resistent i amb funda extraible per facilitar el rentat. Està farcit de clova d’espelta i així s’adapta a la forma del cos. Té una ansa per poder-lo transportar fàcilment.

Disponible en diferents colors i amb brodat símbol OM.

Gaudeix d’una meditació còmoda i profunda amb aquests coixins tradicionals.

Beneficis del zafú

La seva mida fa que es pugui portar còmodament de viatge o a la classe de meditació.

El seu farcit de clova d’espelta fa que el cos s’acomodi i permet que transpiri, regulant la temperatura corporal i donant sensació de frescor a l’estiu i calidesa a l’hivern.

Estan fets a mà amb tela de lona resistent que impedeix el lliscament de la postura. Proporcionen una correcta alineació de la columna vertebral i amb altura adequada per a una meditació més còmoda i profunda.

Al seure sobre un zafú s’aconsegueix que la pelvis tingui la inclinació idònia, la columna vertebral quedi recta, estabilitzada i alienada.

Els malucs s’eleven aconseguint una curvatura lumbar còmoda així podrem aguantar durant més temps asseguts, evitant possibles lesions per culpa de males postures.

Aquest lleuger i còmode zafú és ideal per a qualsevol persona que practiqui meditació i també per qui vulgui seure d’una manera sana i còmoda per veure la TV, llegir un llibre o xerrar amb els amics.

Es recomana posar-lo al sol de tant en tant, perquè recuperi el seu volum i es carregui d’energia. També recomanem mantenir-lo en un lloc sec per tal d’evitar la proliferació de microbis i la formació de fongs.

*Al ser un producte artesanal fet a mà, és únic, poden existir variacions d’un producte a un altre d’iguals característiques.

Informació addicional

Dimensions N/A
Model :

zafú petit, zafú gran, zafú lluna

Color :

Blau, Rosa, Gris

Menú