fbpx

Coixins terapèutics

3,5025,00 I.V.A inclòs

Coixins tèrmics i terapèutics farcits de llavors de blat i flors de lavanda.
Acció terapèutica : FRED / CALOR / AROMATERÀPIA
Neteja
SKU: 16914 Categoria: Etiquetes: , ,

Descripció

Aquests coixins terapèutics farcits de llavors i/o de plantes aromàtiques són una alternativa natural i ecològica per beneficiar-nos dels seus efectes terapèutics.

Caldejar el llit, dormir millor o alleujar dolors reumàtics són alguns dels usos que poden donar-se als coixins terapèutics. A més a més, proporcionen benestar alleugerint diversos símptomes, aplicant calor o fred.

Quan sentim dolor en una zona del cos, instintivament posem la mà allà, buscant l’alleujament del contacte, i sobretot, de la calor que ens produeix un efecte analgèsic i calmant.

CALOR
Per a què serveix?   Pel dolor cervical, mal d’esquena, molèsties lumbars, dolor menstrual, artritis, contractures, còlics, sinusitis, tendinitis… També per l’estrès i la tensió muscular.
Com s’utilitza?         Posem el coixí al microones  2  minuts i ja podem fer-lo servir durant  1h.

FRED
Per a què serveix?  Pel mal de cap, cops, dolor dental, febre, picades d’insectes, varius, cremades, accidents esportius…
Com s’utilitza?        Posem el coixí dins una bossa de plàstic a dins el congelador durant 30 minuts i després el contacte amb la frescor ens alleuja les molèsties.

AROMATERAPIA

Per a què serveix?  Mitjançant lavanda, que és coneguda des de l’antiguitat per les seves propietats per relaxar el cos i la ment, alleujar l’ansietat, l’estrès i la depressió, et quedaràs adormit amb una delicada fragància i amb els nervis relaxats.

Com s’utilitza?        Col·loquem un mini coixí relaxant de lavanda sota el coixí habitual, i després gaudim de la seva olor i sensacions. Desprèn un delicat aroma natural a lavanda durant tota la nit.

Els coixins tèrmics els confeccionem amb teixit de cotó natural i brodem una flor de color lila, després els farcim de llavors de blat i amb flors de lavanda.

Des d’Un Món Brodat importem les flors de lavanda directament de la zona francesa de La Provença perquè és 100% orgànica, d’alta qualitat i de collita recent, això també garanteix una gran durabilitat.

Els nostres productes estan completament lliures de fragàncies artificials.

*Al ser un producte artesanal fet a mà, és únic, poden existir variacions d’un producte a un altre d’iguals característiques.

Informació addicional

Model :

Coixí standar, Coixí lumbar, Coixí viatge, Coixí relaxant, Antifaç, Bosseta, Cor

També us recomanem…

Menú