fbpx

Peluixos ECO

32,0036,00 I.V.A inclòs

Mida Terry:  25 cm.
Mida Velvy: 18 cm.
Gramatge de 450 gr/m2
Neteja
SKU: 20255-4 Categories: , Etiquetes: ,

Descripció

Els peluixos ECO són els ossets de la col·lecció de cotó orgànic.

Aquests peluixos ECO són una bona opció, a més a més de ser respectuosos amb la natura i el medi ambient. A Un Món Brodat ens agrada oferir-vos idees per regalar.
Aquest ninots tenen un tacte molt suau i agradable, per això són realment recomanables per a pells delicades.

Els nadons neixen amb una pell molt sensible, és habitual que durant els primers anys, qualsevol teixit que no sigui cotó els faci picor o els produeixi al·lèrgia. Sempre es recomana l’ús de cotó orgànic, sobretot en pells atòpiques.

Si voleu es pot complementar amb qualsevol article de la col·lecció de cotó orgànic, podeu triar entre diferents articles: pitets, tovalloles, mantes… i us fem cistella a mida amb els productes escollits.

EL COTÓ ORGÀNIC ÉS RESPECTUÓS AMB LA NATURA

El cotó és una fibra natural que creix al voltant de les llavors del cotoner, un cop s’ha assecat la flor.

El seu cultiu es realitza de manera harmoniosa i natural, rotant els cultius per evitar el desequilibri del subsòl. Les llavors s’obtenen per autoreproducció, així es preserva la continuïtat de les espècies autòctones. El control biològic de les plagues es realitza mitjançant depredadors naturals i pesticides d’origen natural. per tal d’assegurar la fertilitat del subsòl s’utilitzen compostos orgànics i els cultius s’adapten a zones plujoses utilitzant també coberts vegetals per mantenir la humitat No s’utilitzen transgènics ni fertilitzants químics.

SUAU I DELICAT AMB LA TEVA PELL                                         

El  color de la fibra de cotó orgànic és natural.  Com que no s’utilitzen tints el COTÓ ORGÀNIC és especialment indicat per aquells articles que tinguin contacte directe amb la pell.

Organismes de Certificació garanteixen al consumidor que tot el procés, des del cultiu fins el producte final s’ha realitzat seguint criteris ecològics. Certificació GOTS del cotó orgànic.

Informació addicional

Model:

Terry, Velvy

També us recomanem…

Menú