fbpx

Col·lecció ECO

7,5030,00 I.V.A inclòs

Aquests articles són realment recomanables per a pells sensibles.
Gramatge: 450 gr/m²
Neteja
SKU: 20250-1 Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

Us presentem la col·lecció ECO de cotó orgànic, podeu triar entre diferents articles: pitets, tovalloles, mantes… I si voleu us podem fer la cistella a mida amb els productes escollits.
Tota la col·lecció ECO va brodada amb un detall infantil, però si voleu podem canviar aquest brodat pel nom del nadó. És així com els nostres productes es converteixen en regals únics i especials.

Cal que a l’hora de finalitzar la compra ens faciliteu el nom del nadó en l’apartat “Notes de la comanda”.

*Totes les nostres cistelles van embolicades per regal i amb una felicitació. Ahhh… i les enviem on tu ens diguis!!


 

EL COTÓ ORGÀNIC ÉS RESPECTUÓS AMB LA NATURA

El cotó és una fibra natural que creix al voltant de les llavors del cotoner, un cop s’ha assecat la flor.

El seu cultiu es realitza de manera harmoniosa i natural, rotant els cultius per evitar el desequilibri del subsòl. Les llavors s’obtenen per autoreproducció, així es preserva la continuïtat de les espècies autòctones. El control biològic de les plagues es realitza mitjançant depredadors naturals i pesticides d’origen natural. per tal d’assegurar la fertilitat del subsòl s’utilitzen compostos orgànics i els cultius s’adapten a zones plujoses utilitzant també coberts vegetals per mantenir la humitat No s’utilitzen transgènics ni fertilitzants químics.

SUAU I DELICAT AMB LA TEVA PELL                                         

El  color de la fibra de cotó orgànic és natural.  Com que no s’utilitzen tints el COTÓ ORGÀNIC és especialment indicat per aquells articles que tinguin contacte directe amb la pell.

Organismes de Certificació garanteixen al consumidor que tot el procés, des del cultiu fins el producte final s’ha realitzat seguint criteris ecològics. Certificació GOTS del cotó orgànic.

Informació addicional

Model:

Pitet rodó, Pitet quadrat, Tovallola 30×30, Tovallola 50×30, Tovallola 50×100, Tovallola lactància, Manta, Capa de bany

Brodat:

Nen, Nena, Peus, NOM

També us recomanem…

Menú